w w w . s v e t i m e t o d i . e u

Начало
Цели
2012
Екип
Контакт
Библиотека



начало » Дейности » 2012

2012

АПРИЛ 2012

Фондация "Св.Методий" е организатор и домакин на празнични публични лекции по повод празниците на Възкресение Христово.

ЮЛИ 2012

Съвместно с фондация "Приятели на България" фондацията финансира и предостави за безплатно разпространение 1000 броя от книгата "Непознатият Бог", автор Здравко Ненов.

СЕПТЕМВРИ 2012

ПРОЕКТ "Дистанционен курс "ВЕРТИКАЛЕН СТАРТ""

Курсът е разработен в 10 кратки брошури-лекции по книгата на Кристоф Хохмут "Вертикален старт - курс към Бога". Има за цел да даде основни знания за понятия и важни теми свързани с християнството. Замислен е за дистанционно провеждане. Всяка брошура има въпроси за самопроверка. След изпращане на вече разгледана и с попълнени отговори брошура, се получава следващата. За успешно попълнилите всички брошури участници се предвижда подарък - Библия на съвременен български език. За удобство може да се посочи електронен адрес, на който да се попълнят брошурите и изпратят по електронна поща.

Проектът се реализира със съдействието на доброволни сътрудници и съвместно с книжарница и издателство ВЕРЕН. КУРСЪТ Е БЕЗПЛАТЕН И НЕ АНГАЖИРА УЧАСТНИЦИТЕ В НЕГО С ОПРЕДЕЛЕНА ДЕНОМИНАЦИЯ!

Информационни брошури за провеждането на този курс ще бъдат раздавани в градовете Добрич, Варна и Бургас през месец септемри 2012, както и в гр София през ноември и декември 2012 година.

ДЕКЕМВРИ 2012

Фондация Св.Методий съвместно с книжарница ВЕРЕН предоставя на всички желаещи възможността да получат безплатно ДВД филма "Иисус по Евангелието от Лука" и самото евангелие от Лука, книга. ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕСТВО е името на тази инициатива и желанието на организаторите е всеки, който желае да научи повече за Този, чието раждане празнуваме на 25 Декември - Господ Иисус Христос.

 


РЕКЛАМА

НОВИНИ
15 Май 2017 г.
Проект за дарение на християнски книги в...

През 2017 година фондация "Св.Методий" реализира проекта "Християнскат...


© 2024 Фондация "Свети Методий". Всички права запазени. Дизайн и програмиране: УебДизайн ООД Професионалистите се отличават...